Tot slot en contact

Waarom doe ik dit werk


Ïk vind het geweldig, zeg maar kicken, om te zien dat mensen veranderen en een beter inzicht krijgen in hun situatie en hoe ze daarna gaan handelen. Maar dit zou onmogelijk zijn zonder de natuurlijke gevoeligheid van Gemma. Zij weet de mensen zo duidelijk te 'spiegelen' dat ze daardoor gaan nadenken. Iedere keer weer komen ze met een glimlach en een ontspannen houding de cirkel uit.

Ik heb me zelf ook  laten coachen en dat heeft mij ook veel zelfinzicht opgeleverd. Ik kan zonder overdrijven zeggen dat dit mij enorm heeft verrijkt. En nog steeds doet.

Dat mooie inzicht wil ik heelgraag met jou delen.

CV van Wietske


Ik woon samen met mijn man in Bunschoten. We hebben drie kinderen en twee kleinkinderen. Ik heb twaalf jaar op een peuterspeelzaal gewerkt en heb enkele jaren, voornamelijk kinderen, paardrijlessen gegeven. Verder heb ik wat ondersteunende functies in het bedrijfsleven vervuld.

Maar ik miste in mijn werk , het in hun waarde  laten van zowel kind als volwassene. Je mag zijn wie en hoe je bent.

Ik kwam erachter dat mijn paard Gemma, net als veel andere paarden, zo alert op emoties van mensen reageert. Er is dus meer tussen ons beiden en daarin ben ik me gaan verdiepen. Zo kwam het dat bij mij de wens groeide om dit inzicht te delen met anderen. Vandaar de oprichting van mijn eigen bedrijf  '2 coachen 1'.

Contact gegevens   2 coachen 1


Wietske van Rijn Hulleman

Tel  06 209 98 506

E-mail wietske@2coachen1.nl

 

Mijn mooie logo is gemaakt door Andre van Rijn

De website is mede tot stand gekomen door Marjorieke bij de volwassen coaching.

Mirthe en Nadira bij de foto's van Pony Power.    Zonder jullie zou de website niet zo geworden zijn.

Privacywet

Niets van wat wordt besproken tijdens een coachsessie wordt zonder toestemming gedeeld met derden. Een persoonlijk verslag kan worden uitgedraaid en opgestuurd en een exemplaar op papier bewaren we in onze administratie. Het blijft dus niet opgeslagen staan op de computer.  Dit geldt ook voor de factuur. Alles wat op onze website of facebooksite wordt gezet is voor risico van degen die het post. Foto’s met herkenbare gezichten worden níet geplaatst zonder toestemming.Bij minderjarigen gelden de zelfde privacyregels, alleen worden hun gegevens, na overleg met het kind als dat mogelijk is, wel met de ouders of verzorgers gedeeld, maar niet met een andere partij zonder de toestemming van de ouder of verzorger.

Wil je ook een mooie ervaring? Verder met je leven? Of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op en we plannen een afspraak met je .


 

Tot ziens!


Gemma en Wietske


 
 
 

Logo ontwerp: Andre van Rijn

Logo borduurwerk: Geke Gijtenbeek

Fotograaf: Annette Fotografie

Tekst: Wietske van Rijn en Ewald Wagenaar

Website: Wietske van Rijn

 

Paard en Coaching 2 coachen 1 - Meerkoet 13 - 3752ZC - Bunschoten - KVK: 71762582

Copyright en layout: Wietske van Rijn