Referenties

Mooie referenties die mensen me sturen na een sessies .

En een mooi verslag van een sessie.

2Coachen1 zou het erg opprijs stellen als jij een referentie zou willen schrijven over je ervaring.

Deze referentie kopieren we dan weer op de site erbij. Alvast bedankt voor de moeite.


Een referenties die ik via de mail kreeg en die ik mag publiceren, uiteraard weer zonder namen.


Laatste sessie met Gemma en Wietske

De sessie met Gemma en Wietske was heel interessant ik heb er heel veel van opgestoken. Het was heel interessant om te zien hoe jij op je antwoorden kan komen, eigenlijk heb je dus alle antwoorden zelf al. Wietske heeft me duidelijk  kunnen maken dat ik de kracht al in mezelf heb zitten ik ben een sterk persoon. Ik kijk dus ook met veel vertrouwen uit naar de toekomst met wat ik ga doen. Uit onze sessie is gebleken dat er geen obstakels zijn, de obstakel ben ik zelf. Dankbaar dat Wietske bepaalde dingen voor mij duidelijk heeft kunnen krijgen. Steeds meer krijg ik zelf door hoe sterk of dat  ik wel niet ben. Ik kom van ver en heb het allemaal alleen moeten doen. Dat niet meer zo ik heb een scala van mensen achter me staan een gezin en een prachtige vrouw, die mij de kracht geven om doorte gaan. Mijn doel de komende tijd is dat ik me niet meer laat vangen door mijn onzekerheid en mijn angsten. En ik heb het gevoel dat ik alleen nog maar kan groeien. Met veel enthousiastme kijk ik uit naar wat de toekomst mij gaat brengen. De sessies met Gemma en Wietske zijn een enorme aanvulling geweest op alle therapieen die ik gevolgd heb ik ben blij dat ik dit gedaan heb en dat ik er prachtig resultaat uit heb kunnen krijgen. Is het aan mezelf om alles wat ik heb geleerd in de praktijk te brengen. Ik kan niet wachten .


Iedereen in het leven voert zijn eigen strijd en draagt zijn eigen bagage met zich mee. Ik heb voor een groot deel mijn bagage onder de loep genomen en voelt nu een stuk lichter, draagbaar. Ik ben enorm dankbaar voor deze kans en dit motiveert me ook om door tezetten en met grote enthousiastme te kijken naar de toekomst.  Een posttroumatische stressstoornis is nog steeds een beetje taboe maar ik heb het gelukkig bespreekbaar kunnen maken door mijn vrienden en familie. Het is fijn om te weten dat ik deze strijd niet alleen voer en dat ik de juiste mensen om mij heen heb.


Ik wens Wietske en Gemma dan ook het allerbeste toe en dankbaar voor de sessie die we over een paar maanden nog kunnen doen. Ik ben heel benieuwd waar ik dan sta op dat moment. Maar ik heb er alle vertrouwen in.

Gemma is een paard met passie. Ze rent, ze speelt, ze leert, ze leeft ze is vrij , blij, speels en leergierig. Ze is lief, trouw , eerlijk en gelukkig. Gemma is een paard met een hart ze houdt van haar vrienden en haar wei. Ze deelt, ze helpt, ze troost, ze lacht. Ze is dankbaar, respectvol , zorgzaam en wijs. Gemma is een paard met een ziel  ze droomt, ze hoopt, ze wenst, ze voelt Ze is moedig, sterk, slim en creatief.


Ze is uniek, bijzonder, prachtig en mooi


Dank je wel Gemma en Wietske ik hoop jullie gouw weer te zien en te spreken. Met vriendelijke groet   *******


Een hele mooie referentie  van Lucie , ze had hem op instagram gezet en ik mocht hem overnemen . 


Goedemorgen Wietske,

Ik heb er zeker veel aan gehad. De beelden van Gemma hoe onrustig ze in het begin was en aan het einde dat ze in haar kracht ging staan. Zal ik nooit vergeten. Dat helpt me nu ook bij moeilijke momenten. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar beetje bij beetje ga ik ook weer in m'n kracht staan. Ik kom zeker nog eens terug bij jou en Gemma.

Groetjes  ........


Hey Wietske

Op de vraag of ik er over heb nagedacht kan ik zo één twee drie niet antwoorden. Beetje wel en zoals je al zei blijven veel dingen niet hangen. Maar emotioneel is er wel wat gebeurd, het verdriet komt eruit , ik ben veel emotioneler. En dat verdiept zich nog. Dus echt een stuk rouwverwerking, maar ook over andere dingen.

Ik bemerk daar ook bij, dat als ik huil, ik daarna weer meer smaak heb. Ik ben door Corona dit kwijtgeraakt, met ups en downs. Er wordt momenteel veel onderzoek naar gedaan, strss is een grote factor, ik wilde er niet zo aan, maar op vakantie smaakte alles heerlijk, na een huilbui ook .

Dank je wel hiervoor en dank jewel Gemma!!!!!  Liefs ....


Hoi Wietske

Hartelijk bedankt voor je prachtige leerzame training. Was ontzettend fijn bij jullie. Het heeft me erg aan het denken gezet, gisteravond mij even overgegeven aan mijn gevoel. Moet echt aan de slag met mezelf.

Ook vond ik het fijn dat je zei en appte; hoe is het. Moet mezelf even aanpakken. Dank voor alles, en ik kom zeker weer bij je als er iets is. Jullie zijn een bijzonder stel samen. Gemma was zo lief aan het einde.     **


Goedemiddag Wietske,

  Hoe gaat het? Ik zou nog even terugkomen hoe het met  ** gaat hij nu naar school gaat. Het afscheid nemen gaat ontzettend goed, je hebt hem daar echt bij geholpen! Hij gaat ook zo anders naar school.

Hij praat meer, knuffelt meer. Opener. Vrolijk. En zelfs ondeugend in de klas.   Eigenlijk de ** zoals die altijd was. Wij,  en uiteraard ** willen je heel erg bedanken voor de goede zorgen. 

Met  **  het er uitgebreid over gehad, hij gaf echt aan het is goed zo. 

Heel erg bedankt! 

Groetjes, **


Goedenavond Wietske,

Dank voor je e-mail. K. en ik hebben ontzettend genoten van onze sessie. We hadden na de sessie allebei een gevoel van verlichting. De paarden hebben ons duidelijk laten zien waarin we vastliepen en welke stukken we mochten oppakken. We zijn nu bijna een week verder en ik merk dat we bewuster omgaan met datgene wat er voorheen speelde en dus ook meteen de oplossingen toepassen die uit de sessie zijn gekomen.


We zijn na de sessie naar Amsterdam gereden en wij hebben ondanks de corona maatregelen een leuke Koningsdag gehad, het was natuurlijk ook schitterend weer. We hebben met de mensen om ons heen gesproken over de leuke ochtend met jullie en ja, ook weer je contactgegevens uitgedeeld!

De dagen daarna hadden we wel wat last van hooikoorts maar dat hoort er nou eenmaal bij haha.

Hartstikke bedankt voor de korting, dat waardeer ik enorm. De sessies met de paarden is iets wat voor mij erin mag blijven, wat een prachtige en krachtige dieren. Ik ben blij dat het universum jou op ons pad heeft gebracht!

Groetjes D.


** praat altijd op weg naar huis over wat ** gedaan heeft.

** heeft het weer erg naar de zin gehad. Van de week merkte ik

dat ** zei: "Ik moet doorzetten en niet opgeven"  ** was ergens mee bezig

wat helemaal niet makkelijk ging. Uiteindelijk lukte het wel!!

** toetsweken gingen super goed. Spreekbeurt zelfs een 8,5 geschiedenis een 9

Ardrijkskunde  zelfs een 10

Vanmorgen een geweldige coachsessie gehad bij paard en coaching in bunschoten. Wat is dit geweldig om te doen. Gemma is echt een super lief paard die echt heel duidelijk spiegelt. Wietske is ook echt een hele fijne coach die heel duidelijk en geduldig is. Ik weet zeker dat ik hier heel veel aan ga hebben! (foto is niet van vandaag, helemaal vergeten een foto te maken)

Zaterdag 01 februari jl. heb ik een coach sessie gehad van Wietske en Gemma. In eerste instantie was ik zelf heel sceptisch en wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten. Tijdens de sessie was ik al gauw om en had ik door, wat alle rare fratsen die Gemma tijdens de sessie uithaalde nou daadwerkelijk betekende. Ik vond het een bijzondere sessie dat voor mij, nadat er even wat tijd is verstreken zeker heeft geholpen! Het is fijn dat Wietske mij als persoon liet nadenken en dit niet voor mij invulde. Kortom het was top en het is zeker een aanrader!!😄

Verzonden met de Connect for Hotmail app

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Graag wil ik met jullie een hele mooie coachsessie delen.
De coachee kwam voor 'angst om te vallen,'   Lopend met de rollator en een wandelstok er op kwam de coachee binnen.
De details ga ik niet delen van het gesprek , dat is privé, maar wat Gemma deed kan wel.

Normaal in een kudde paarden wordt het  'zwakke of zieke'  paard genegeerd  ik was dan  ook best bang/benieuwd hoe dit zou gaan.
Voordat we begonnen snuffelde/  scande  Gemma aan,/de coachee .(dus geen afwijzend gedrag)
Vervolgens begonnen we  de sessie.

Toen we bij de 'gewenste situatie' stonden , vertrapte Gemma de kaart van de 'huidige situatie '  . Daarna  kwam het onderwerp 'hindernissen '  ter sprake. Gemma kwam aanlopen snuffelde aan de wandelstok pakte hem beet met haar tanden en gooide het weg. Vervolgens begon ze met de rollator , eerst snuffelen daarna likken aan het handvat tanden erin en ze tilde het op,   daarna zette ze der tanden in het midden van de zitting en trok via het handvat de zitting omhoog zodat het inklapte.  gelijk  daarna  pakte ze de hand van de coachee.
Wat een mooi  en indrukwekkend moment,!  
Er over door gesproken enz.
Bij de 'hulpbronnen'  aangekomen kwam Gemma  recht op de coachee aanlopen pakte de jas en tilde de coachee vervolgens iets op en zette de coachee stevig en rechtop terug op de grond.   
Uiteraard hebben we dat verder doorgesproken.

We kwamen tot een mooie conclussie hierdoor. Zet je rug recht en zorg dat je brein alles op een positieve manier blijft zien . Geloof in je kracht en kijk rechtop de wereld in.
Misschien wordt er toch een lichamelijke oorzaak gevonden maar dan ook blijft  het mogelijk je 'rug recht'  te houden
Na een mooi gesprek hebben we de sessie afgesloten.

2Coachen1 zou het erg opprijs stellen als jij een referentie zou willen schrijven over je ervaring.

Deze referentie kopieren we dan weer op de site erbij. 

Alvast bedankt voor de moeite.

Wietske van Rijn.

 
 
 
 
 
Telefoon0620998506

Logo ontwerp: Andre van Rijn

Logo borduurwerk: Geke Gijtenbeek

Fotograaf: Annette Fotografie

Tekst: Wietske van Rijn

Website: Wietske van Rijn

 

Paard en Coaching 2Coachen1 - Meerkoet 13 - 3752ZC - Bunschoten - KVK: 71762582

Copyright en layout: Wietske van Rijn